Betingelser

                                        VELKOMMEN

Det er kun mulig å handle på denne siden hvis du er eier/daglig leder av en frisørsalon og har et organisasjonsnummer.

 

Dette er en nettbutikk kun for frisør og hudpleiesalonger. Alle som registrer seg på nettsiden blir sjekket opp mot Brønnøysund om de er frisør eller hudpleiesalonger eller ikke. NT AS forbeholder seg retten til ikke å godkjenne registreringen om ikke de rette betingelsene overholdes. Dette for at frisør og hudpleiesalongene skal være trygge på at ikke enhver kan bli registrert og handle hos oss. Alle som logger seg inn på nettbutikken og blir godkjent som bruker av siden, godkjenner også at info / tilbudbrev på mail kan sendes fra Norwegian Trend AS. For å melde seg av denne tjenesten, så kan du sende oss en mail til post@norwegiantrend.no

Alle oppgitte priser hos Norwegian Trend AS er netto, dvs. eksklusiv moms og frakt.

Vi forbeholder oss retten til prisendringer som skyldes endringer i valutakurser, innkjøpspriser eller feil i registrerte data og trykkfeil.

Nye kunder som ikke har avtale om faktura, skal betale med kort. Kunder med avtale om faktura har 10 dagers kreditt. Hvis du er en ny-oppstartet salong eller det ikke finnes noe form for økonomisk informasjon/regnskap på deres organisasjonsnummer, må alle ordre betales via Paypal.  Hvis ikke noe annet er avtalt så skal alle kjøp betales igjennom Paypal eller med kredittkort. Ved for sen betaling av faktura, påløper det en rente på 1,5% pr.måned fra første dag etter forfall. Ved purring på faktura ved sen betaling, kommer det et purregebyr pålydende kr. 70.-

Fakturagebyr på kr 25,- frafaller dersom dere bestiller på nettbutikken.

Alle ordre som kommer inn godkjennes fortløpende, dette fordi denne nettbutikken kun er til for frisørsalonger, daglig ledere og eiere av salongen.

Kunder som får purringer gjentatte ganger, kan risikere å bli slettet som bruker av nettbutikken. Hvis Norwegian Trend AS går tom for en tilbudsvare, vil den bli ettersendt når varen er på lager. Alle Eva Garden og Fab Brows-produktene har en nettopris og her vil ikke fakturarabatten eller rabattkoder virke. De salongene som har en kjedeavtale der de får en kickback når året er omme, får selvfølgelig denne av sitt netto totalkjøp.

Norwegian Trend har salgspant i varen, inntil den er betalt i sin helhet.

Vi bruker DB SCHENKER og BRING sine fraktsatser.

Hvis en pakke som blir sendt og ikke blir hentet innen 14 dager, blir den returnert til Norwegian Trend. Kunden får da en faktura på utlegget Norwegian Trend AS har hatt med porto og gebyr.

Retur av kurante varer godkjennes ikke, med mindre det gjelder feilsendte varer, eller hvis dette ikke er avklart med Norwegian Trend AS.

Norwegian Trend AS kan ved misligholdelse av gjeldene betingelser, slette kundeforholdet.

Ved en eventuelt tvist aksepterer begge parter at Kristiansand som verneting.

 

Regler for personvern

Oppdatert 30. mai 2018
Vi vektlegger ditt personvern og setter pris på at du betror oss beskyttelsen av dine personopplysninger.
Reglene oppsummerer også dine rettigheter og forteller deg hvordan du kan bruke disse rettighetene, som også innebærer kontakt med kundeservice hos Norwegian Trend AS
Hvis du har generelle spørsmål om nettstedet vårt, kan du gå til linken Kontakt oss på dette nettstedet eller kontakte Kundeservice.
De eneste opplysningene vi sparer på er de du oppgir når du oppretter en konto eller gjør et kjøp:
Navn
Salongens navn
Organisasjonsnummer
Telefonnummer (hvis dette er lagt inn)
Mailadresse
Hvem har tilgang til dine opplysninger?
Vi begrenser tilgangen til dine opplysninger kun til innehaver/eier av Norwegian Trend AS, og som forplikter seg til å beskytte opplysningene og ivareta dem konfidensialitet.
Vi beholder disse opplysningene så lenge du har brukernavn og passord til nettbutikken. Den dagen du ønsker å avslutte vårt samarbeid, blir alle opplysningen vi har slettet.
Mvh.
Norwegian Trend AS